lauantai 16. heinäkuuta 2011

Kuulumiset rakenneultrasta


Eilen oli tosiaan odotettuakin odotetumpi päivä ja meillä on kaikki vallan mainiosti. Meille on sattunut nyt jokainen tähän vauvaan liittyvä terveydenhuollon henkilö (voiko näin sanoa...?) olemaan ihan mielettömän mukava! Kätilö oli eilen aivan IHANA!!!

Olin tosi hermostunut, mutta jahka ultrauslaite oli laitettu masun päälle ja Tyyppi pelmahti kuviin, niin tajusi että ihan sama mitä sieltä tulee, Tyyppi on rakas ja kaikki on varmasti kunnossa. Kätilö ultrasi pitkään ja huolellisesti selittäen meille koko ajan mitä tekee, mitä mittailee ja Tyyppi on tosiaan kaikin puolin oikein hyvävointinen ja miten sen nyt sanoisi: kaikki ovat niillä paikoillaan missä niiden kuuluukin olla ja sen näköisinä, kuin niiden kuuluukin olla. :)

Kätilö oli ultrannut ehkä 10-15 minuuttia ja oltiin sydämen ja mahalaukun kohdalla (olin kysellyt istukan sijainnista, aivokuoren rakenteista, syämen lokeroista) kun sitten mainitsin, että mikäli on näkyvissä, niin haluaisimme tietää onko hän tyttö vai poika. Kätilöä nauratti ja zoomasi saman tien "alueelle" ja kuvaan pärähti sellaista, mistä oli kenen tahansa mahdollista päästä selvyyteen siitä, että poika on tulossa. ;) Olen lukenut muutamilta keskustelupalstoilta, että kätilöt voivat olla Naistenklinikalla (myös muissa sairaaloissa) nihkeitä kertomaan sukupuolta, mutta ehkä tässä tapauksessa asiaan vaikutti se, että emme ensimmäisenä huoneeseen tullessa täräyttäneet, että haluamme tietää sukupuolen. Tilannetaju, paras taju tässä(kin) asiassa!

Meillä on istukka etuseinämässä, joten on kuulemma tosi hienoa, että liikkeet tuntuvat nyt jo läpi. Meille on selkeästi tulossa potkupalloilija. ;) Istukka ei ole kohdunsuun edessä, joten alatiesynnytykselle ei sikäli ole estettä! Huippujuttu!! Eilen oli siis viikkoja kasassa 20+1 ja viikoilta Tyyppi vastasi 20+5. Jos minulta kysytään, niin veikkaan, että Tyyppi syntyy ennemmin -2 vko:a ennen laskettua aikaa, kuin että venyttää itsensä yliaikaiseksi. :)

Mukavaa viikonloppua kaikille!!

11 kommenttia:

 1. Voi miten ihania uutisia! Onnea pojasta!! ♥

  VastaaPoista
 2. Onnea! Hienoa, että poitsulla on kaikki kunnossa.

  VastaaPoista
 3. Onnea hirmu paljon tulevasta pikku pojasta! Ihanaa, että hänellä on masussa kaikki asiat hyvin. :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä on hienoa, onnea onnea teille halausten kera! :)

  Ja hei - sait muuten vahvistuksen sillekin pohdinnallesi, että oikein potra poika on tulossa vaikkei paino ole merkittävämmin noussut. Kaikki on siis selvästi paremmin kuin hyvin, eli suorastaan loistavasti! :)

  VastaaPoista
 5. Onnea hienoista ultranäkymistä! :) On se aina niin mahtavaa nähdä ruudulta oma jälkeläinen. Varsinkin kun se voi hyvin! :) Meillä on vielä 4 yön odotus rakenneultraan. Vähitellen alkaa jännittää, että onko kaikki hyvin.

  Ei kantsi veikkailla vielä sitä synnytysaikataulua, minäki olin joskus rv 35 ihan varma, että esikoinen syntyy ennen laskettua, mutta niin vaan mentiin käynnistykseen. :D Tämän toivon olevan ihan pikkusen vähemmän jääräpää ja syntyvän omia aikojaan, vaikka sitten lasketun ajan jälkeenkin.

  VastaaPoista
 6. Sylillinen onnitteluja mukavista ultrauutisista! :) Hienoa että kaikki on masussa hyvin pienellä pojalla. Pienet pojat ovat kovin suloisia ja kaaripissatkin on hauskoja ;) Minä olisin kyllä satavarmasti veikannut teille tyttöä, mutta olenkin aina ollut hyvä arvaamaan väärin näitä vauvojen sukupuolia :D

  VastaaPoista
 7. Eikö olekin mieletön tunne nähdä vauva rakenneultrassa! Onnea potrasta pojasta. Niinhän se on, että pojasta näkyy, kröhöm, paljon selkeemmin jo väin varhaisemmassa ultrassa sukupuoli :)

  VastaaPoista
 8. Onnea pojasta ja etenkin siitä, että kaikki on massussa hyvin :)

  VastaaPoista
 9. Onnea tuhannesti Pingu!! <3 Olen lueskellut kuulumisianne kännykällä, mutta jostain syystä kommentoiminen ei sillä onnistu :(

  VastaaPoista
 10. kiitoksia hirmuisesti onnitteluista!
  Tyyppi on tosiaan hirmu paljon jotenkin konkreettisempi nyt. :) hassua, Sinkkuelämän termein: sisälläni kasvaa pienenpieni penis... :D

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!