sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Kirppislöydöt

Pakkohan se oli tulla vielä päivän löydöistä postaamaan.

Kiitos ihana Eija kommentistasi aamun postiin. *lähettää noin 6 miljoonaa halia ruudun tältä puolen!* Kurjaa, että se ensimmäinen katosi taivahan tuuliin, mutta sainpas sinulta kommenttia kaksin kappalein! Jeps, blogi pysyy pinkkinä ja Tyypille sitten täytyy katsoa josko rakennan oman, tavoitteena olisi kyllä ehdottomasti pystyä pitämään blogi "omana", joskin Tyyppi pakosti eksyy menoon mukaan. En usko, että muutan tätä blogia salasanalliseksi. Ihana kuulla, että olet ollut kuulumisia lukemassa!!
Ja muuten, pidin silmät auki vauvanvaatteiden osalta, kuten kuvista näkyy. ;)

Huih huih huih, kun alkoikin hirmustuttaa, josko nuo 50 cm vaatteet vaan ovatkin sitten jo syntymähetkellä liian pieniä!! :) No, onneksi ei ole hirmusti ostettu noita 50 cm vaatteita ja varmaan tuo huppari ainakin menee jos ei sitten housut.
Nämä taisivat olla päivän parhaat löydöt. Upouusi Adidas-huppari HIFK:n (isin suosikkilätkäjoukkueen väreissä) 2 euroa ja Bamse-housut 0,5 snt. Molemmat pyörivät tällä hetkellä pesukoneessa (btw, pitääkin muistaa kysyä teiltä kokeneimmilta pyykinpesuohjeita!!) ja ovat kokoa 62 cm.

Tämän nallefleecehaalarin löysin, hinta oli 2 euroa ja tässä oli kaksi ehkä maitopuklutahraa tms. joista olin hieman skeptinen, että mahtavatko lähteä pois pesussa, mutta niinpäs vaan lähtivät! Ihanan pehmoinen materiaali ja varmasti talvella lämpöinen ja tarpeen erityisesti jos on luvassa samanlaisia pakkasia, kuin kahtena viime talvena.

Miten niin olen tainnut addiktoitua PAHASTI tiikeri-aiheisiin vaatteisiin? Body kokoa 62 cm ja ihanalla Tiggger-painatuksella, huimat 50 cm. Olen tainnut ostaa kaikki mahdolliset tiikeri-kuvioidut vaatteet, jotka ovat tulleet vastaan... ;) Jotenkin luulen, että meidän Tyyppi tulee saamaan yliannoksen tiggerin bouncy bouncy-meininkiä!

Mauri Kunnasta oli tarjolla muutama kirja, mutta pyyntihinnat olivat ihan hirmuisen korkeat! Joten skippasin ja ostin sitten yhteensä 1,5 eurolla oheiset 4 kirjaa. Nuo satukirjaston kolme kirjaa ovat kyllä kovasti luetun oloisia, mutta sivut ovat tukevasti paikoillaan ja Nalle Puh on kuin uusi. :) Lisää tiggger-bouncy bouncya meidän Tyypille!
Viimeisenä vielä, muttei vähäisimpänä (tiedän, ettei leluja pitänyt ostaa...) oikeanpuoleinen siili-käsinukke 2 eurolla. Tuon vasemmanpuoleisen ostin jo monta vuotta sitten Ikeasta ja olihan sille saatava puoliso. ;)

Nyt lähdetään aviokin kanssa katsomaan Morsiusneidot-leffaa ja huomenissa aamulla sitten neuvolaan!
1 kommentti:

 1. Minä en kestä! Kirjoitin pitkän tekstin, joka taas katosi, kun painoin tuota "pyyhi merkki vasemmalta" -näppäintä. Argh argh argh.....
  Koetan taas kasata itseni, jos saisin kirjoitettua ajatukseni uudestaan.

  Muistelisin, että sinä et ole (kuten en minäkään) keskimittaista suomalaisnaista pidempi (ainakaan paljoa), joten en olisi kovin huolissani 50 cm:n vaatteiden sopivuudesta tai paremminkin niiden pienuudesta heti vauvan syntymän jälkeen. Tietenkään vauvan pituutta ei varmaksi tiedä ennen kuin synnytyssalissa mitataan (ultran antamat mitat ja niistä tehdyt kokoarviot voivat joskus heittää huomattavastikin).. Minusta oli mukava pukea vauva sopiviin vaatteisiin edes parin viikon ajan, eikä kääriä kaikista vaatteista hihoja tai lahkeita. :) JMHO.
  Ja ainahan ne tarpettomat vaatteet saa eteenpäin, lahjoittamalla ainakin, jos ei halua kirppistellä. Kivoja löytöjä kyllä teit kirpputorilla!

  Pyykinpesustakin kyselit. Vauvojen vaatteille ja muille konepestäville tarvikkeille suositellaan (ainakin omien lasteni syntymän aikaan suositeltiin) hajusteettomia pesuaineita (eikä käytettäväksi huuhteluaineita), jotka eivät ärsytä vauvan herkkää ihoa ja/tai hengitysteitä. Itse olen oman astmani ja allergioideni vuoksi jo vuosikausia pessyt perheemme pyykit hajusteettomilla pesuaineilla (LV, minirisk, Ecover delicate jne) ja viime aikoina olen käyttänyt pesupähkinöitä ja pesuntehostajaa. Ovat ainakin luonnollinen tapa pestä pyykit!
  Kaikkea ei tarvitse aina pestä 60 asteessa vain koska voisi -turhaa energiantuhlausta, mutta luonnollisesti ulosteen tai oksennusten tahraamaat vaatteet pesisin kuumassa.

  Mukavia kuulumisia toit neuvolastakin! Hienoa! En olisi minäkään vielä huolissani hempastasi, mutta voithan aina lisätä rautapitoisia ruoka-aineita ruokavalioosi (pinaatti, nokkonen), jolloin rauta tulisi ainakin elimistölle sopivassa muodossa.
  Tsemppiä odotukseen!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!