lauantai 9. heinäkuuta 2011

Kävely aamuauringossa

Helle, helle, helle....
Kapusin sängystä ylös jo kahdeksan aikoihin ja kävin tekemässä reilun puolen tunnin mittaisen kävelylenkin ja perään lihaskuntotreeniä. Yhteensä koko treeniin meni aikaa 53 minuuttia -) kaloreita paloi 226 -) 60% rasvaa. Ave-syke oli 115 = 60% ja max 147 = 76%.

Vaikka olenkin ottanut selvää ja kysellyt paljon liittyen raskausajan liikuntaan, niin on pakko myöntää, että sitä ottaa pakosti varovaisemmin, koska takaraivossa kiusaa kovasti ajatus siitä onko liikunta sittenkään hyväksi ja vaarantaako se vauvan jotenkin... Ihan uskomatonta, että tuollainen ajatus voi olla edes olemassa pääni sisällä! Voisiko olla peräisin tuosta syyskuisesta vielä jotenkin mörkönä...?

Paino tänä aamuna 60,1 kg. Kiitoksia kommenteista muuten aiempaan painon pohdintapostaukseen. Olen päättänyt olla huolehtimatta painosta, ellei siihen sitten tule jonkinnäköistä kommenttia rakenneultrassa tai neuvolassa. Nousujohdanteisia kuitenkin ollaan, mihin olen tyytyväinen. :)

Rakenneultran jälkeen on suunnitelmissa käydä ostamassa vaunut (siis ensi viikonloppuna), jotta päästään niitä sitten sovittelemaan koeajettavien autojen tavaratiloihin. Mukavaa, Tyypille tarpeellisten tavaroiden hankinta on ihanaa!

2 kommenttia:

 1. Oletpa ollut reippaana kun niin aikaisin nousit. Itse nukkuisin vaikka kuinka pitkään, jostain syystä sitä unta nyt vain riittää :)

  Jostain syystä haaveilemani juoksulenkkien aloitus on vain siirtynyt ja siirtynyt, ja nyt ajatus niistä jotenkin...pelottaa...Oli ajatuksena yrittää tänään, mutta luulen että vaihdan suosiolla kävelyksi jos yhtään pahalta tuntuu. Eihän sitä millään halua, että pikkuisella olisi tuolla sisuksissa huonot oltavat!

  Saako katsomastanne liikkeestä tosiaan vaunut heti mukaan...? Se liike, jossa me kävimme, tilaa vaunut itsekin toimittajalta, eli ei löydy varastosta valmiina.

  VastaaPoista
 2. Verona, jeps kyllä täälläkin uni välillä tuntuu maittavan varsin liian makoisasti. Tosin tällä helteellä nukkuminen on välillä todella hankalaa.

  Kävin kommentoimassa blogiisi tuota juoksulenkkiä saamani ohjeistuksen mukaan, mutta se kommentti taisi kadota jonnekin numeroavaruuteen, joten yritän kohta uusiksi. :) Soitin tuonne Lastentarvike-liikkeeseen eilen ja sanoivat, että ilmeisesti vaunut, jotka haluamme olisivat varastossa. Tosin väri saattaa vaatia sen, että lähtevät keskusvarastosta tilaamaan, jolloin on sitten toimitusaikaa jonkin verran.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!