keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

TERVETULOtoivotuksia ja hankintoja

Google Analyticsin mukaan blogissani on nyt ollut 4.4.11 lähtien keskimäärin 199 käyntiä / päivä, mikä on kyllä ihan uskomaton määrä. Absoluuttisia yksilöityjä vierailijoita on ollut 5 527. Aikamoinen määrä. :) Kiitoksia siis satunnaisille vierailijoille, kuin myös vakituisille lukijoillekin!

Eilisen vakuutusasian kommentteihin nyt sitten vastauksia. :)

Sanna: olen samaa mieltä kanssasi siitä, että on epäreilua asettaa ihmisiä epätasa-arvoiseen asemaan vakuutusten perusteella. On totta, että kaikilla ei ole mahdollisuuksia ottaa vakuutusta, jolloin on epäreilua, että toisilla on mahdollisuuksia valita lääkäri ja hoitopaikka mielensä mukaan. Mutta näinhän se vaan on, että maailma on epäreilu.

Anonyymi: kyllä, olen tästä todellakin tietoinen ja henkilökohtaisesti ärsyttää jos vakuutusmyyjä jättää kertomatta tällaisen pikku detaljin, että haittakorvausta tosiaan maksetaan sosiaali- ja terveysministeriön 20-asteisen haittaluokkataulukon mukaan. Yksi aste vastaa 5% valitusta haittakorvauksesta, eli haittaluokka 1 = 5% ja 20 = 100%. Tämän vuoksi ärsyttää myös sellaiset vakuutusmyyjät, jotka haluavat vetää myytävän vakuutuksen hinnan alas ja tarjoavat haittaa jopa 10 000 euron summalla. Aika harhaanjohtavaa. Kiitoksia kommentistasi, en olisi muuten huomannut korjata tuohon tarjoukseen haittaa 100 000 euroon, kuten olin ajatellut ja sitten olisi pitänyt toimitella uusia terveysselvityksiä jos olisi halunnut määrää myöhemmin korottaa. Senpä vuoksi ennen allekirjoitusta, kannattaa aina lukea pieni präntti. :)

Annikas: :) :) :) nyt pikapikaa kotivakuutusasia kuntoon!! ja muistakaahan myös ottaa samaan pakettiin vastuuvakuutus vahingonkorvausvelvollisuuden (esim. jos lapsi päättäisi pelata sulkapalloa kaverinsa kanssa pikkukivillä parkkipaikalla...) varalta!

Sain Elämä hymyilee-blogista oivallisen vinkkauksen liittyen vauvan hankintojen listaukseen. Meidän täytyykin aviokin kanssa laatia tällainen lista. :) Tänään tehtiin yksi tärkeä hankinta, nimittäin turvakaukalo autoon. Sain ystävältäni niin hyvän tarjouksen heille ylimääräiseksi jääneestä Gracon turvakaukalosta, että se nyt sitten ostettiin meille.


Huomenna alkaakin sitten jo 18 raskausviikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!