sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Paino nousujohteinen

Viikonloppua onkin sitten vietetty huiman helteisessä ja aurinkoisessa säässä. Ulkona ja auringossaolo on pyritty maksimoimaan ja kerroin nro 20 on ollut käytössä. Nenä on hitusen palanut ja samoin molempien jalkojen polvien kohdat noin 5 cm:n alueelta. No, AfterSunia käyttöön. Masu on ollut t-paidalla peitettynä ja molempien jalkapöytien päällä on hassun näköiset rusketusraidat ballerinatossuista. :)

Ensi viikostahan on luvattu epävakaisempaa, joten ihan kiva, että näin upea sää osui vapaapäiville.

Eilen oltiin stadissa seuraamassa sambakarnevaaleja, eli tarkemmin sanottuna Helsinki Samba Carneval-kulkuetta. Istuskeltiin Tuomiokirkon rappusilla, kulkue nimittäin lähti Senaatintorilta ja siinä olikin mukava katsella helteisessä auringonpaahteessa hyvällä tuulella ja hyvällä meiningillä liikkeellä olevia esiintyjiä. Joskin ensimmäisenä liikkeelle lähtenyt Sambic (tms) esiintyvä porukka oli tosi tympääntyneen näköistä ja heidän osaltaan lähtö olikin vain läpikävely. Ilmeisesti musiikintoistossa oli tällä esiintyjällä jotain ongelmaa.

Aamulla ennen karnevaaleihin lähtöä reippailin oikein urakalla. Aamulla ensin 50 min reipas kävelylenkki ja perään sitten ylävartalon lihastreeni. Olen alkanut tekemään taas punnerruksia, lisäksi hauikset ja ojentajat. Ihana, tuttu lihaskipu tuntuu nyt molemmissa käsissä ja rinnan lihaksissa. :) Pitäähän sitä alkaa kasvattaa lihaksia, että jaksaa sitten pikkuista nostella!! Ave-syke 134 ja kaloreita paloi 390. Paino oli tänä aamuna 58,1 kg (viimeksi samoissa lukemissa vko:lla 13). Katsotaanpas mitä kirjaillaan painolukemaksi neuvolassa keskiviikkona. :)

Tänään taas iski yht´äkkiä sellainen 3olmen sekunnin oivallus, kun tajusin, että meillä on kohta vauva. Ihan oma vauva, joka on ihan meidän tekemä ja joka on ihan oikea ihminen, jolla on ihan oma tahto ja mielipiteet... P-E-L-O-T-T-A-V-A-A!!

5 kommenttia:

 1. Mulle tuo vauvan tulo on iskenyt kunnolla tajuntaan vasta synnytyksen jälkeen. :D Jotenkin ultrista ja potkuista huolimatta ei sitä ole jotenkin tajunnut ennenkuin se pötkylä on sylissä. Taidan olla vähän hidas. :D

  VastaaPoista
 2. <3 <3 ihana minttukrokantti! Ei kai sitä voi millään oikeasti tajuta todella, kuin vasta sitten kun vauva on sylissä.

  Alkoi ihan vähän ärsyttää äsken aviokin laukomat kommentit koskien 4D-ultran ajankohtaa. Meillähän sinne mennäänkin sitten jo vko:lla 22+? sen vuoksi, että jos jokin on pielessä niin on sitten aikaa toimia sen mukaan. Keskeytyksen viimeinen hetkihän on 23+6 (correct me if Im wrong!) Hyväähän aviokki tarkoittaa, mutta ajattelemattomasti kommentoi ja nyt mua kiukuttaa...

  VastaaPoista
 3. Mulla on hei toinen lapsi tulossa, enkä siltikään tajua asiaa yhtään sen paremmin ku ekallakaan kerralla! :D

  Eikös rakenneultra tehdä just sen takia, että siellä löydetään ne poikkeavuudet, joiden takia keskeytetään? Varmasti tosi pahat poikkeamat löytyy sielläkin, pienempiä löytyy sitten herkemmin 4D-ultrassa. Ja toki jotkut sydänviat voi näkyä paremmin 4D:ssä. Mutta kyllä minä kuitenkin jättäisin sen 4D:n myöhemmäksi, niin se sydänkin näkyy paremmin ja siihen voi sitten varautua synnytyksen jälkeen. Mutta siis tää nyt on mun mielipide, me ei varmaan käydäkään missään ylimääräsissä ultrissa noiden kunnan tarjoamien lisäksi. Ja ne kiukutukset johtuu hormooneistakin. :D Mua ainakin ärsyttää välillä ihan ihmeelliset jutut, jotka ei normaalitilassa hetkauttais suuntaan tai toiseen.

  VastaaPoista
 4. Moikka!
  Itse kävin tänään rakennultrassa Naistenklinikalla ja kysyin kätilön mielipidettä 4D-ultraan. Hän oli sitä mieltä, että se on pelkkää vauva-show:ta,siinä ei voi paljastua mitään mikä ei paljastu rakenneultrassa. Olin hieman yllättynyt,kun olin aina luullut, että siinä juuri voi näkyä paremmin esim.sydänviat. Kätilön mukaan tämä on urbaani legenda, ei totta.Rakenneultrassa nähtiin, että kaikki on miten pitääkin eikä pikku haittojakaan esim. huulihalkiota ole. Ihanaa =)

  VastaaPoista
 5. Punnerrukset ja ojentajat on rääkissä täälläkin, mutta eri syistä. Nostelen korkeintaan veljen tyttöä. :) Onneksi voin olla virtuaalisesti mukana seuraamassa Tyypin kasvua.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!