keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Saanko esitellä...


tässä olisi nyt sitten meidän pikkuinen koko komeudessaan.

Naistenklinikalla olin tosiaan ultrassa tänään ja meillä on kaikki niin hyvin ja mallillaan, kuin vaan olla voi.

Ajattelin, että jos jotakuta kiinnostaa niin voisin kertoa mitä tänään meille tehtiin. Kyseessä oli siis ensimmäinen ultra, ns. niskapoimu-ultra, jossa määritetään tarkemmin laskettua aikaa ja käydään läpi vauvaa rakenteellisten kehitysten osalta. Eri sairaaloissa on eri käytäntö, minut ultrattiin vatsanpeitteiden päältä. Tähän vaikuttaa ilmeisesti niin ultraaja kuin myös sairaala. Esimerkiksi Jorvissa ystäväni ultrattiin alakautta, minut ultrattiin masun päältä. Anturi masulla tuntuu vähän hassulta paineluineen, mutta siinähän tuo menee, kun saa keskittyä katselemaan Tyyppiä telkkarista.

Ultran aikana Tyyppi kyllä kuulemma oikein intoutui esittelemään itseään, tiesi selkeästi, että isi ja äiti olivat silmä kovana seuraamassa. Heiluteltiin niin jalkoja, käsiä ja näytettiin peukkua. Ja ihan koko ajan oltiin liikkeellä. :) Meidän Tyyppi on vaan yksinkertaisesti äärimmäisen suloinen ja virkeä tapaus.

Laskettua aikaa muutettiin, nyt meillä olisi H-hetki 1.12.2011. Näin ollen tänään on raskausviikkoja 11+6 eli laskennallisesti ensimmäinen kolmannes on siis ymmärtääkseni takana.

Kätilön mukaan niskapoimutulos meille oli 1,1 mm, joten sen suhteen ei ole huolta. Lisäksi tänään otettiin verikokeita, juurikin tätä yhdistelmäseulaa (tulokset 2 vko:n kuluttua, selvittää Down-mahdollisuutta) ja lisäksi neuvolan ekat verikokeet.

Huh huh, nyt saa kuulemma olla huoletta ja keskittyä vaan nauttimaan olotilasta. :) Hiukset saa kätilön mukaan värjätä ilman huolta, jopa blondata, joten nyt tämä rouva suihkii kasvohoitoon ja sitten kampaajalle!

14 kommenttia:

 1. jee, ihanaa että kaikki on hyvin!!!! Ihan huippua!!! =)

  VastaaPoista
 2. Onpas teillä suloinen Tyyppi siellä kasvamassa! Hienoa että kaikki oli hyvin, onnea kovasti! :)

  VastaaPoista
 3. Voi mahtavaa, ja Tyyppi on aivan murunen!! :) Nyt olette sitten meitä n. 1,5 viikkoa edellä!

  Meinasin kommentoida tuohon edelliseen postaukseen, että itse en värjäisi aivan joka kuukausi (ennen jouduin kun käytin vain yhtä väriä). Nykyään minulla on raitoja ja laitatan ne uusiksi n. 2-3 kuukauden välein ja sitä en pidä ollenkaan liian tiheänä välinä vaikka onkin raskaana.

  VastaaPoista
 4. Onnea hienoista näkymistä!

  Meillähän on se virallinen la 2.12, mutta toivon että ens viikolla se muutetaan oikeaksi, siis 4. tai 5.12. Näytin miehelle tuota kuvaa, että tuolta meidänkin vauva nyt näyttää, niin se oli ihan ihmeissään, että joko se on noin iso. :) Ei se taida muistaa viime kierrokselta enää mitään. :D

  Mut muuten ultrattiin esikoisesta mahan päältä, ja vaikka tuota läskiä tuossa mahalla riittääkin, niin ihan hyvin näkyi kaikki tarvittava. Varhaisultrathan mulle kans tehtiin mahan päältä. Toivottavasti nytkin, en siitä alakautta tehtävästä ultrasta oo niin kauheen innoissani...

  VastaaPoista
 5. Awwwww. Voi Tyyppiä, onpa hää söpö! Onnittelut! :)

  VastaaPoista
 6. !!! Oi, noin iso Tyyppi jo... Onnellista. :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa!!!! :) Onnea onnea, voi luoja en jaksa odottaa, että itse olen joskus yhtä onnellisessa tilanteessa.. minullako vauvakuume, pyh ;)

  VastaaPoista
 8. Voi onnea :-) Siellä se pieni söpösti makoilee :)
  Mut muuten ultrattiin Jorvissa mahan päältä, vaikka tosi moni on sanonut, että Jorvissa ultrataan alakautta. Onneksi säästyin siltä, kun on niin vaikee keskittyy pikkusen ihastelemiseen, kun on niin epämukavaa :--D

  VastaaPoista
 9. Hienoa, että kaikki on mallillaan! Ja hei, onnea myös kolesteroliarvojen laskusta!

  VastaaPoista
 10. Söpö Tyyppi. Oikein paljon onnea vielä!!:)

  -Annika

  VastaaPoista
 11. Kiitoksia ihanista onnitteluista ja tsemppauksista Masukki, Jii ja SVM! :)

  Verona: juu, päätin lakata stressaamasta koskien tätä hiustenvärjäystä. Nyt on aivan ihanat hiukset ja sen myötä olo on aivan mielettömän paljon aikaisempaa parempi, koska koen, että näytän yksinkertaisesti niin paljon freshimmältä. :) Kampaajani oli muuten itsekin raskaana (vko 26+) ja sanoi myös, että turvallisin mielin on itsekin hiuksiaan värjännyt. Kampaamo on muuten ns. allergiakampaamo. Seuraava aika on sitten kahden kuukauden kuluttua, eli en mitenkään turhan usein tule hiuksiani värjäämään.

  Veera: kylläpäs me ollaan nyt sitten samaan aikaan liikkeellä. :)

  Acata: :)

  Kati: Se vaan hiipii ihan ykskaks yllättäen ja sitten jossain vaiheessa sitä vain huomaa olevansa raskaana 13:viikolla... ;)

  Annikas: Oon niin samaa mieltä, alakautta ultraaminen on nihkeetä. =/ Onkohan ketään, jonka mielestä alakautta ultraaminen ei olisi ihan kamalaa? Onhan siinä hyvä puoli kuitenkin se, että näkee sen pikkuisen silloinkin.

  Martta: kiitoksia onnitteluista!!

  VastaaPoista
 12. Vooi, Tyyppihän on jo ihan selvästi pieni ja sievä ihmisenalku! Ihan mahtavaa. :)

  Hassua, miten onnellinen voi olla toisen puolesta, vaikkei IRL tunnekaan. :)

  VastaaPoista
 13. Oii, muistan vieläkin miten ihanalta telkkarista tuijottelu tuntui! Viime vuoden kesäkuussa sen koin.
  Niin ja tyypillä laskettu aika mun synttäreinä!
  Onnea suloisesta pikkuisesta :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!