lauantai 7. toukokuuta 2011

Paino 56,6 kg / 9+6

En ole kadonnut mihinkään, olen vaan ollut aivan järkyttävän saamaton enkä ole jaksanut istuskella tietokoneella kotosalla, kun on pitänyt nukkua niitä 2-3 tunnin päikkäreitä ja voida pahoin. :) Siis olen edelleen täällä ja odotan sitä keskiraskauden mukanaan tuomaa huumaa ja energiaa.

Paino tänä aamuna 56,6 kg (-800 grammaa viime viikkoon) ja nyt tuntuu kyllä siltä, että kuluneella viikolla olen saanut syötyä paremmin kuin aiemmin. En tiedä voinko sanoa voivani varsinaisesti pahoin, mutta ainakin yökkäilen ja olo on... heikko. Joo, se on ehkä tähän nyt oikea sana. Pahin tilanne on silloin jos on ehtinyt tulla nälkä. Sen verran on pakko kommentoida, että mieliteot ovat alkaneet nostaa päätään. Eilen oli pakko saada tuoreita mansikoita ja vaniljajäätelöä. :) Onneksi olen pakastanut mansikoita runsaasti viime kesältä, joten mieliteko oli helppo täyttää.

No niin, en ehkä jaksa postaus postauksen jälkeen kirjoittaa noista kahdesta samasta aiheesta, joten laajennetaan aihepiiriä hieman! Sain mukavan tekstiviestin kuntosalilta! Ostin aiemmasta työpaikasta liikuntaseteleitä ja nyt sain ne hyödynnettyä mukavasti ja 20 euron sijoitus toi 1,5 kk:tta ilmaista treeniaikaa! :) Ei pössömpi sijoitus. Kävin salilla ja haikein mielin kurkkasin miltä se minun oma suosikkimattoni näyttää ja hieman yksinäiseltähän se vaikutti, kenties jopa hieman pölyttyneeltä. ;) Lupasin palata sen luokse mahdollisimman pian.

Tänään on sitten luvassa HCR. Hirmuisesti onnea Harrietille, jolla suunnitelmissa oli mennä tämä kipaisemaan! Jos se pitäisi allekirjoittaneen toimesta tänään juoksemaan, hm, ehkä kuitenkin konttaaminen olisi lähempänä todellisuutta... ;) Onneksi tämä kuitenkin järjestetään vuosittain, joten enköhän minäkin sieltä itseni löydä ennemmin tai myöhemmin.

Pakko muuten vielä hehkuttaa aivan loistavaa 3D-animaatioilotulitusta nimeltä Rio!! Käytiin aviokin kanssa väijymässä se kuluneella viikolla originaaliversiona ja nauroin vedet silmissä. Äärimmäisen mainiosti tehty animaatio, jossa oli kivasti huomioitu myös aikuisemmat katsojat. :) Ja mainostettakoon tässä samassa yhteydessä, että Angry Birds on tehnyt tästä myös lisäosan peliinsä, jonka allekirjoittanut latasi iPodiinsa jo aikaa sitten.

Eräs asia on vielä pakko nyt mainita tässä yhteydessä, saatiin ajanvaraukset ultraääniin ja ensimmäinen on jo alle 2 vko:n päästä! :) Uskomatonta, että huomenna eletään jo 11 raskausviikkoa. Verona kirjoitteli blogissaan, että olisi kiva ajatus täyttää vauvanodotuspäiväkirjaa ja olin miettinyt jo aiemmin samaa asiaa, mutta nyt sitten päätin ottaa ajatuksesta kiinni ja aloin kirjoitella omia aatoksiani neuvolasta saamaani Vau-kirjaan.

Tänään on suunnitelmissa käydä etsimässä itselle uusi kevättakki. :) Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!!

1 kommentti:

  1. Kuulostaa niin tutulta. Mulla oli myös ihan mieletön väsymys noilla viikoilla, olisin voinut nukkua melkein 24h putkeen :D Mutta kyllä huomaa että tää keskiraskaus on hieman energisempää aikaa, vaikkakaan tuo pahoinvointi ei ole hävinnyt. Kyllä mielestäni tuota yökkimistäkin voi pahoinvoinniksi sanoa, se on aivan todella väsyttävää ja voimia vievää! Jaksamista!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!