lauantai 14. toukokuuta 2011

Kolesterolituloksia!!!

Arvatkaapas mitä!!
Työhöntulotarkastuksessa todettiin kokonaiskolesteroliarvojen pudonneen lukemaan 5,2!!! :) :) Oli niin eilisen päivän paras uutinen. Huono eli se LDL oli nyt painunut lukemaan 2,8 ja vertailun vuoksi todettakoon, että helmikuussa 2010 mitattu tulos oli 4,6 ja elokuussa 2010 4,2. Ja tavoitearvohan on saada se alle 3 ja siellä nyt ollaan. Hyvän osuus oli myös suhteellisesti laskenut. Elokuussa mitattuna oli 2,41 ja nyt oli 1,98 (tavoite olla enemmän kuin 1).

Eli vaikka raskaus tai mikä lieneekään (terveellisemmät ruokailutottumukset?) vaikuttanut siihen, että lukema on niin lähellä tavoitetta (viitearvon mukaan max. 5), niin ainakin nyt leijun koko olemuksellani sitä, että kolesterolit ovat kohdillaan!!
KYLLÄ SiiS KANNATTAA LAKKOiLLA!!

Samaten muut labrakokeet olivat kaikki oikein hyvin asetusten rajoissa. Hemoglobiini oli 132. Lääkäri oli samainen, jonka tapasin allergialääkkeiden merkeissä aikaisemmin tällä viikolla ja kuunteli keuhkot ja sanoi, että paremmalta kuulostaa. :) No, tietty kun ei ole nenä enää umpitukkoinen.

Eilen bloggerissa oli koko päivän jotain ihan ihme ongelmia, joihin ilmeisesti myös muut olette törmänneet. Sen seurauksena myös kommentti (tit?) ovat edellisestä postauksesta kadonneet bittiavaruuteen. Ja en ole parjannut Googlea yhtään Facebookissa, päinvastoin, en varmaan osaisi enää olla ilman Googlea.

Paino oli tänä aamuna tasan 57,0 kg, joten nyt on laskusuhdanne sitten päättymään päin. Kuluneella viikolla ruoka on alkanut maistua, huono olo väistyä, edelleen päikkäreitä tarvitaan. Tänään ultrasta laskettuna 10+6, huomenna alkaa 12. vko.

En tiedä alkaako nyt iskeä jokin ihme nostalgia omasta lapsuudesta, mutta olen ajatellut metsästää tälle meidän tulevalle pikkuselle joitain samoja leluja, joilla olen itse leikkinyt lapsena. Ensimmäisenä mieleen juolahti (kuinkas muuten) Kindereistä 1990-luvun alkupuolella saadut figuurit: erityisesti ne kilpparit, leijonat ja krokot. Krokoja onnistuinkin jo muutaman itselleni Huuto.netistä löytämään, mutta noita kilpureita kaipailisin erityisesti, joten jos jollakulla lukijalla esimerkiksi sattuisi olemaan niitä lipaston laatikon nurkkiin jääneinä, niin täällä olisi ostajaehdokas! ;)

7 kommenttia:

 1. Onnea hienoista kolesterolilukemista! :)

  Ja voi vitsit nuo pikku kilpparit! Nuo oli mun ehdottomia lemppareita lapsena, ja niillä myös oikeasti leikittiin! Kuinkahan monesta nykyajan Kindermunan "lelusta" voi sanoa samaa?

  Voin yrittää kotikotona käydessä kaivella laatikonpohjia, josko noita vielä löytyisi jostain. :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että tulokset ovat nyt normaalit!

  Minäkin muistelin tänä pääsiäisenä noita kilppareita, ja sitä, miten meidän aikana kinder-lelut oli paljon kivempia kuin nykyään ja millä innolla niitä kerättiin. Kiva idea hankkia niitä lapselle :)

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Ylläpidämme terveysportaalia osoitteessa http://www.terveyskeskus.fi . Haemme jatkuvasti Internetistä hyviä blogeja, joita haluamme suositella lukijoillemme. Blogit esitetään aiheen mukaisina linkkilistoina.
  Haluaisimme nyt lisätä palveluumme linkin sinun blogiisi. Blogiasi ei ole vielä laitettu esille, joten voisitko laittaa viestiä palvelumme Webmasterille, jos haluat että linkki blogiisi julkistetaan sivustollamme.

  Löydät em. osoitteesta sivun alareunasta Palaute-linkin, jonka kautta voit lähettää vastauksesi Webmasterillemme.

  Terveisin
  Terveyskeskus.fi:n Webmaster

  VastaaPoista
 4. Onnea Pingu hienoista tuloksista!! Minullakin on kolesteroliarvo parhaimmillaan ollut tuota luokkaa, muistaakseni 5,3 ja se on hieno tunne :) Siitä tulikin mieleeni, että pitäisi käydä kohta uudelleen mittauttamassa....

  VastaaPoista
 5. Mahtavat tulokset :)

  Voi ei, siis nuo kinderin hahmot! Miks tommosia ei enää nykysi niissä oo? Miulla oli joskus kerättynä varmaan noi kaikki, mut mihinkähän ne oikeesti on tullut säilöttyä?

  VastaaPoista
 6. Anna: kiitos kommentista! :) Nuo kilpurit ovat jotenkin niin huippusööttejä ja nyt oikein todella olen paneutunut metsästämään niitä. Edelleen täällä siis ostajaehdokas, sillä 7 puuttuu vielä!!

  Verona: eikös neuvolan verikokeisiin kuulu myös tuo kolesteroli? Multa otetaan huomenna jotain verikokeita sen ultran yhteydessä, mutta taisivat olla tässä vaiheessa vielä niitä sukupuolitauteja ja veriryhmää...

  Tytti: KIITOS!! Fiilis on edelleen ällöhienon muikea, kun arvot olivat niin oivasti pudonneet. ;) Mullakin oli ne kaikki silloin vuonna miekka ja kirves kerättynä... Harmi kun en ymmärtänyt säästää.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!