tiistai 12. huhtikuuta 2011

Zzz...

TERVETULOA uusille lukijoille!
Mukavaa saada uusia lukijoita blogiin.

Kuten otsikosta kenties voikin päätellä, niin täällä nukutaan lähes tulkoon ihan koko ajan. Zzz... Bongasin Huvitutista muutamia alkuraskauden oireita ja väsymyksestä todetaan seuraavaa:

"
Huvitutin raskausoirekyselyn ylivoimaisesti yleisin oire, voi oirehtia lievänä voipuneisuutena tai pohjattomana uupumuksena (kallistun jälkimmäisen kannalle...). Monilla helpottaa keskiraskauteen mennessä ja myös ulkoilu ja riittävä lepo (riittävä lepo: 3 tunnin päikkärit + 9 tunnin yöunet...???) voivat hieman helpottaa pahinta uupumusta."

Joopa joo, täällä siis ollaan aika väsyneitä nyt. Ja kärsitään pahoinvoinnista. Ja ummetuksesta. Sweet. Ja närästyksestä. Ja rintojen arkuudesta. Joopa joo, täällä siis valitetaan nyt!!

Uneliaisuuteen ei auta kuin nukkuminen yllämainitun esimerkin mukaisesti. Oikeastaan siten, että silmät kiinni ja tämä nukkuu saman tien. Kahvista olen onnistunut vieroittamaan itseni, kiitos pahoinvoinnin. Pahoinvointi on toistaiseksi pysynyt kurissa syömisellä, joskin välillä tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta yksinkertainen nielaisu, kun ei ole ruokahalua... No, tyytyväinen täytyy olla siitä ettei ole hurjemmasta pahoinvoinnista kyse.

Kiitoksia kannustavista kommenteista pahoinvointi-postaukseen!


Minttukrokantti: olen lukenut muutamaltakin palstalta, että tytöt aiheuttaisivat enemmän pahoinvointia, kuin pojat ja kiinalaisen kalenterin mukaan meille olisi tulossa tyttö... :) katsotaan. Tosin helpolla olen päässyt tämän pahoinvoinnin kanssa, koska kertaakaan en ole oksentanut ja hyvin on pysynyt kurissa säännöllisellä syömisellä. *koputtaa puuta niin maan vimmatusti*

Mari: kiitoksia onnitteluista! pelottavaa jos voisi niin huonosti, että tiputukseen joutuisi. Kuulostaa hurjalta... =/

Mirka: kova sana tällä hetkellä ovat Forssan karjalanpiirakat tuoreella kurkulla leivänpaahtimessa huolella paahdettuina ja keltainen Jaffa ja Fanta. :)

Evelyn: mulla yökkäämisefektin aiheuttaa hampaiden harjaus, HOW WONDERFUL! :) taidan välttää tiskikonetta...

Tytti: Ei vitsi miten kurjaa!! Monennelle viikolla olet nyt, 14? Akuutisti hirvittää, josko pahoinvointi tästä muuttuisi vielä voimakkaammaksi tulevien viikkojen aikana. Googlasinkin tuon Postafenin ja siinä on vaikuttavana aineena muun muassa Meklotsiinia, joka taitaa olla antihistamiini. Toivon, että sulla helpottaisi nyt jo ja saisit alkaa nauttia raskaudesta.


Veera: juu, näppylöitä on täälläkin nassu täynnä... Puoltaisikohan sekin sitä tytön odotusajattelua... ;)

Annikas: tuntuuko sustakin siltä, että on ihan mahdoton yhtälö yrittää nielasta jotain, kun on huono olo vaikka tietää, että siitä se olo paranisi...?? kiva, että teillä oli mukava neuvolakäynti!

Manna: kiitoksia, parasta täällä yritetään. :) Ja haaste otettu vastaan, löytyy lopusta!

Iitu: tulenkin piipahtamaan blogissasi. :)

Lyydia: Moikka! Olen tehnyt tuon leffalistan linkkiluettelolla (täytyykin käydä tarkistamassa linkkien toimivuus), eli olen laittanut linkin kohtaan:
Uuden sivuston URL-osoite ja Uuden sivuston nimi- kohtaan tulee teksti, joka sitten näkyy sivulla otsikkona, eli esim. mulla noi leffojen nimet. :) Toivottavasti tästä on apua.

Lopuksi tähän nyt sitten vielä Mannan heittämä kuvahaaste:

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
2. Avaa neljäs kuva kansiossa ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

Kuva Prahan eläintarhasta parin vuoden takaa, enpä ollut kirahviakaan nähnyt ikinä aikaisemmin livenä. :) Kirahvi on oikeasti ihan hillittömän kokoinen eläin.

Heitän kuvahaasteella Veronaa, Mymmeliä, Jiitä ja Junnaa. Ai miten niin, mennään nyt näissä vauvakuume-vauvan odotus-aiheisessa blogimaailmassa... :)

5 kommenttia:

 1. Uneliaisuus, voi kun tulee muistoja mieleen. Minä olin ihan mahdoton ja olisin voinut ensimmäistä poikaa odottaessani nukkua koko illan ja yön putkeen jo ennen kuin kenellekään kerrottiin mitään ja se herätti vähän ihmetystä. :)

  VastaaPoista
 2. Mulla oli ihan sama sillon alussa. Nukahdin mm. Eläinlääkärin toimenpidehuoneeseen kun hän piipahti koirani kanssa poissa n. Kaks minuuttia. Lievästi sanottuna hävetti kun lääkäri tuli takasi ja joutu herättään mut. No, onneksi se väsymys hellittää, kunnes palaa jälleen viimestään nahkavekkarin saavuttua kotiin.... :D

  VastaaPoista
 3. Täällä odotellaan myös vauvaa saapuvaksi tulevaksi jouluksi.... Minä vasta odottelen (ainakin toistaiseksi toivonkin) jonkun selkeän raskausoireen ilmaantumista..
  t. Laura, uusi lukija :D

  VastaaPoista
 4. Hih, muistelin, että muakin väsytti "hiukan" alkuraskaudessa... Piti ihan kaivella vanhoja blogitekstejä: http://raskausarpia.blogspot.com/2010/03/reissussa.html "Nyt on pakko mennä nukkumaan, oonhan mä ollutkin jo kokonaista viisi tuntia hereillä. Voihan haukotus." :D Kyllä se siitä sitten helpotti! Ja kannattaa nukkua aina kun mahdollista, voi olla, ettei sitten pariin vuoteen olekaan enää mahdollisuutta. ;D

  VastaaPoista
 5. Tuntuu kyllä just tolta ja oikeesti se ruuan ajatteleminenkin saa jo olon niin pahoinvoivaksi ettei tee mieli ees käydä jääkaapilla :D
  Kiva, että sullakin on kohta varhaisultra! Olo helpottuu kyllä sen jälkeen (ainakin vähäksi aikaa). Mulla oli niin aikaisin se, että oon taas aloittanut panikoinnin :/ Onneksi nt-ultra on jo kahden viikon päästä :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!