lauantai 23. huhtikuuta 2011

Sisuskalut heittää kärrynpyörää...

Tänä aamuna sitten kävin ensimmäistä (ja toivottavasti viimeistä) kertaa kaulailemassa vessanpönttöä.

Okei, tykkään hirveästi siitä, että meillä on sisävessa (kukapa ei), mutta satunnaisia krapulakaulailuja lukuunottamatta en koe olevani pönttömme kanssa niin läheinen, että jokapäiväinen saati monta kertaa päivässä tapahtuva kaulailu olisi tarpeellista.
Oksentaminen sinällään kyllä helpotti oloa paljon.

Äidin sanoin, kyllä sitä varmaan aika tukevasti täällä ollaan raskaana, kerta oireet ovat sen verta voimakkaat. Huoh. Tänään 7+5 eli maksimissaan enää (laskennallisesti reilu 5 vko:a...)

Paino tänä aamuna (ennen oksentamista) 57,5 kg eli pienimuotoinen laskusuhdanne meillä edelleen jatkuu. Ulkona oli eilen illalla aivan unelmaihana auringonpaiste, joten aviokki onnistui houkuttelemaan ulos rauhalliselle kävelylle ja hyvää teki, olo piristyi selvästi. Tänään oli suunnitelmissa alkaa idättää kukkasia ja istuttaa jo itäneitä, mutta katsotaan jääkö huomiselle. Ajatuksen tasolla suunnittelin myös lähteväni rauhalliselle pyöräilylle tuonne ulos, kerta sää on tänään niin mainion oloinen. Katsotaan mitä Tyyppi on ajatuksesta mieltä.

7 kommenttia:

 1. Mulla paino nousee, kun on pakko syödä jatkuvasti. :/ Ja munhan ei tokikaan tee mieli mitään terveellistä, mutta yritän silti sellastakin syödä. Nyt on ehkä kilon verran jo plussalla, mutta elättelen toivoa, että kunhan tämä pahoinvointi loppuu niin paino ei enää niin kovaa vauhtia nouse.

  Mun ei oo tarvinnut oksentaa vielä, joskin se on ollut niin lähellä jo monta kertaa, että varmaan vielä joudun siihenkin. :/ Esikoisesta oksensin yhtenä päivänä, sillon ei ollut läheskään näin kovaa pahoinvointia. Nyt tää on lähestulkoon invalidisoivaa.

  Hauska kyllä kun meillä on samat viikot, kiva vertailla oloja. :D

  VastaaPoista
 2. Täällä on kovasti myötätuntoisia ajatuksia, koska mie niiiin inhoon oksentamista :/ Vaikka ehkäpä sen voisi raskaana sietääkin paremmin. Toivottavasti sulla alkaa sisuskalut pian pysyä järjestyksessä ja pääset kunnolla nautiskelemaan ulkoilmoista!

  VastaaPoista
 3. Heh, jos meinasit, et oksentamista ois jäljellä enää 5 vk, niin äläs vielä iloitse.. Ite oksensin n. 5 kk ja tiedän tapauksen joka oksenteli vielä 7:llä raskauskuukaudella.. ;D

  VastaaPoista
 4. Mitä huonompi olo äidillä, sen paremmin asiat Tyypillä... ;)

  VastaaPoista
 5. Uusi lukija ilmoittautuu :) Tosta pahoinvoinnista. Mulla oli niin raju pahoinvointi, että oksensin viimeisen kerran ennen, kun lähdin synnyttämään. Oksensin siis 9kk sellaisen 8 kertaa päivässä :/ En halua masentaa! Mä oon ollut tällainen ongelmatapaus :D Onnea loppuraskauteen! :)

  VastaaPoista
 6. Yääh, oksentaminen on niiiin kamalaa. Toivottavasti pahoinvointi ei jää kovin pitkäksi aikaa sua vaivaamaan!

  Itseäni pelottaa se, että sama kohtalo voi olla tässä piakkoin edessä.. :(

  VastaaPoista
 7. Täälä kans toinen ongelmatapaus tuon oksentamisen suhteen, tosin oon jo aiemmin käynyt siitä kertomassa täälä blogissasi.
  Alle 2 viikkoa laskettuun aikaan ja täällä kärsitään edelleen pahoinvoinnista ja oksentelusta. Sama homma oli esikoisestakin, eli kohta kokemusta tästä yhteensä 1,5 vuotta :)
  Toivottavasti sulla menee pian ohi!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!