lauantai 30. huhtikuuta 2011

8+6


Paino tänä aamuna edelleen 57,4 kg. Mukava uutinen sinällään että laskusuhdanne on hyvin lievä, koska tuohan kertoo siitä, että ruoka alkaa maistua. Olen edelleen aika selektiivinen sen suhteen mitä syön ja erityisesti kaikki mausteiset ja käristetyt ruoat ovat pannassa. Oksentanut en ole kertaakaan viime lauantain jälkeen *koputtelee puuta* ja huonovointisuuskin taitaa olla laantumaan päin, se on selvästi kytköksissä närästykseen ja tyhjään vatsaan, kuten taitaa olla aika monilla. Tänään siis ultran mukaan 8+6.

Kiitos kuulumisten kyselyistä Verona! :)
Tosiaan töissä stressitaso on helpottanut huomattavasti. Olen äärimmäisen voimakkaasti tuudittautunut ajatukseen, että vaikka siinä vaiheessa, kun raskaudesta työpaikalla kerronkin, työsuhteeni purettaisiin, niin en haluaisikaan olla työpaikassa jossa raskaana olevia syrjitään.

Tähän hätään ei varmaankaan muuta päivitettävää, paitsi


ILOISTA VAPPUA KAIKILLE YHDESSÄ JA JOKAISELLE ERIKSEEN!!

4 kommenttia:

 1. Heippa Pingu!
  Ihania kuulumisia sulla. Siis ei tuo pöntön kaulaileminen, vaan sen aiheuttaja! Minä taas aloittelen laihisraivarointiröpiköintiä, toivotaan, että tällä kertaa pääsisin maaliin asti. Alimmillaan pääsin reilu vuosi sitten tuohon sun nykypainoon, mutta sen jälkeen tullutkin roimasti lisää...

  Onnea odotukseen!!!

  Neiti X

  VastaaPoista
 2. Hei Pingu! Sori, mutta en oikein ymmärtänyt sitä sun viestiä "jouluksi kotiin"-projektiin liittymisestä....kun siis projekti alkoi tammikuun lopussa ja päättyi 17.4.Projekti oli raskautumisprojekti. Ymmärsinköhän mä jotenkin väärin tai en ymmärtänyt ollenkaan, että mitä tarkoitit?

  VastaaPoista
 3. Mulla on pahoinvointi vähän helpottanut. Muutama päivä on ollut jo ihan normaalia olotilaa, ja oonkin unohtanut pitkäksi aikaa olevani raskaana... (Tämmöstä ei tapahtunut koskaan esikoista odottaessa! :D) Tänään ajattelinkin kokeilla pitkästä aikaa salilla käymistä. Saapa nähdä kuin käy. Täytynee ottaa jotain evästä mukaan, ettei paha olo iske kesken kaiken.

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti sulla oli mukava vappu!! :) Ja mukava kuulla, että raskaus on edennyt hyvin, vaikka pahoinvointia onkin ollut. Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!