maanantai 28. maaliskuuta 2011

Laskettua aikaa

Tässä on siis nyt tänään menty vähän niinkuin sumussa koko päivä.

Ensiksikin epäsäännöllisten kiertojen perusteella alkoi ärsyttää yrittää metsästää tuota laskettua aikaa, kunnes tajusin, että on oikeastaan vain kaksi laskentamahdollisuutta ja niiden perusteella toinen ei näyttäisi plussaa vielä tässä vaiheessa.Olo on tosi... hölmö.
Syyskuussa olen kirjoittanut vatsakivuista, jotka alkoivat noin viikkoa ennen oletettua kuukautisten alkamispäivää ja jatkuivat monta kertaa päivässä. Tällä kertaa ei todellakaan ole ollut pienintäkään raskausoiretta, tänään tosin töistä kotiin tullessa masussa tuntui jonkin aikaa paineen tunnetta (menkkakipujen kaltaista), joka loppui kyllä päikkäreitten aikana. Muutoin ei niin mitään.

Aviokin kanssa ollaan juteltu aika paljon tästä asiasta (ylläri...) ja sovittiin, että nyt katsellaan rauhassa seuraavat 8 vko:a mitä ennen ei asiasta hengitetä ulospäin ollenkaan ja 4 vko:n kuluttua varataan sitten varhaisultra.

Tänään onkin sitten liikunnasta välipäivä, johan sitä olikin 3 päivää treenejä putkeen! Eilen illalla käytiin vielä aviokin kanssa 35 minuutin mittaisella kävelyllä (juu, Sports Tracker oli taskussa mukana mittaamassa :)). Huomenna olisi sitten luvassa tunnin mittainen matalasykkeinen pitkä, ajattelin mennä vasta töiden jälkeen. Nythän sitten HCR jäänee väliin. =/

5 kommenttia:

 1. Kaikkea hyvää toivon! Muista nyt ottaa rennosti ja levätä. Sherlock Holmesia odotellessa, lisäsin sen väijytyslistaan... The Versatile Blogger -tunnustuksetkin tein - "hieman" eri muodossa. ;) Kiitos.

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit!
  Verona kirjoitti blogissaan, että sinulla on yllättäviä ja iloisia uutisia!
  Onnea todella kovasti!

  En tunne reenihistoriaasi, mutta onko puolimaraton sinulle rankka? Minun oli tarkoitus mennä touko-kesäkuussa puolimaratonille, mutta olenkin silloin jo ehkä kuudennella kuulla, niin tyydyinkin 10 km lenkkiin. Mikäli siis jaksan. 10 km lenkki on minulle riittävän haastava, mutta olen hölkännyt sen useasti ennen raskauttakin, ja eilen ensimmäistä kertaa raskaana. (Pahoinvoinnin yms takia, jäi liikunnat alkuraskaudessa aika minimiin).
  Sitä vain tarkoitin, että mieti vielä jaksatko HCR:n :) Itse en menisi, mutta jos olet kunnossa, niin mikä jottei ;)

  Paljon onnea sinulle! Taidankin laittaa blogisi seurantaan, niin pääsen seuraamaan raskautesi etenemistä :) Onnea!!

  VastaaPoista
 3. Hirveästi onnea odotuksen johdosta!

  VastaaPoista
 4. Kaipa mun nyt täytyy tunnustaa, että täällä mennään melkein just samoilla viikoilla. :) Mulla tänään 4+1 eli la 5.12. Meillekin tämä on vielä suuri salaisuus enkä oikein uskalla kirjoittaa siitä mihinkään blogiinkaan, kun epäilen että sen sitten kuitenkin väärät ihmiset löytää. :D

  Mulla on ennen esikoista kaks keskenmenoa ja toki se mahdollisuus pyörii nytkin mielessä. Mutta jos tästä nyt jotain tulee, niin meillä tulee melko tasan tarkkaan kaks vuotta ikäeroa. :)

  VastaaPoista
 5. Tajusin juuri, että olen jo pitkään lukenut sun blogia, alussa painonpudotuksen takia ja nyt sitten on alkanut kiinnostaa nämä raskaus/äitiys blogit. :D Hassusti se ihmisen elämä menee ja vaihtaa suuntaa. :) Nyt vasta älysin liittyä lukijaksi, luulin että olin jo liittynyt aikoja sitten. :D

  Mulla kävi niin, että aika nopeasti plussan jälkeen en jaksanut enää tehdä raskasta liikuntaa vaan kunnon reipas kävelylenkkikin sai jo hengästymään urakalla. Nyt on sitten liikunta ollut aika minimaalista. Yritän kyllä tehdä parannusta kunhan nämä lumet joskus malttaisivat sulaa. ;)

  Kysyit missä päin asutaan, niin asumme Itä-Suomessa ja asunnot ovat täälläkin aika kalliita, ellei halua muuttaa kaupungin ulkopuolelle tuonne maaseudulle. :D Mutta pääkaupunkiseutu taitaa olla siltikin tuplasti kalliimpi. Tuosta laina-asiasta sen verran, ajateltiin asia niin, että joutuuhan sen vuokrankin maksamaan joka kuukausi niin miksei sitten lainaakin. Samoissa hintahaarukoissa kun kuitenkin pyörii elämiskustannukset (Ainakin toistaiseksi) :D

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!