maanantai 28. maaliskuuta 2011

huomenta ihanat!

otsikon mukaisesti, hyvää huomenta ihanat ja kiitoksia onnitteluista.

Rehellisesti sanottuna, olen kirjaimellisesti shokissa tästä aivan täydellisestä yllätyksestä. :) en todellakaan odottanut tätä, ei ole ollut pienintäkään raskauteen viittaavaa oiretta, joita kehittelin mm. viime kierrossa ja sitten se plussa vaan piirtyi testiin. No, miksi sitten testasin? Koska yksi Clearbluen testi oli kylppärin kaapissa jäänyt viime kierrosta ja eilen oli kp 30 (vai 31) ja ajatus vain juolahti mieleen mennessäni suihkuun tultuani lenkiltä... Täytyy tehdä uusi testi kyllä vielä tänään. Sellainen apteekin oma. ;)

en mitenkään vielä tajua mitä tässä tapahtui ja etenkään, että mitä tulee tapahtumaan, mutta Junnalle: OIKEASSA OLIT! Todelliset muutoksen tuulet puhuroivat täällä ja meille on tulossa vauva jouluksi kotiin!!

13 kommenttia:

 1. Ihanaa Pingu, onnea miljoonasti! <3 Vähän jännää jos Veronallakin tärppää nyt, niin teillä on lasketut ajat ihan lähekkäin. :) Ja Harriet vielä mukaan myös, ei kahta ilman kolmatta. ;)

  VastaaPoista
 2. Hurjasti onnea! Meni viikonloppu verkkopimennossa, ja kaikkea sitä näköjään ehtii parissa päivässä tapahtua :)

  VastaaPoista
 3. Onnea hurjasti! Noin siinä käy kun ei ajattele asiaa aktiivisesti ;)
  -Annika-

  VastaaPoista
 4. Moit taustalukijalta ;),

  Onnea hirmuisesti!! Saatan vähän arvella miltä sinusta tuntuu, plussattiin joulukuun lopussa pitkän yrityksen tuloksena TISMALLEEN samaan aikaan, kun olin saanut tietää uuden työpaikan saamisesta. Niin ja olin tuolloin myös ilmoittautunut elämäni ensimmäiselle maratonille ;).

  Onnellista stressivapaata odotusta! Ja, ai niin suon itselleni aika paljon herkkuja näin raskauden kunniaksi - mitäs sitä voisi lapseltaan kieltää. Hän tahtoo muun muassa aika usein perunalastuja, hih ;)

  VastaaPoista
 5. AIVAN MILJOONASTI ONNEA PINGU!! Ihanaa :) :) Tämähän tuli ihan puun takaa, ilmeisesti työpaikan vaihto toimi hyvänä onnentuojana, hihii.


  P.S. En huomannut eilen postaustasi ja tänään mokoma työpaikan tietokone ryppyili koko päivän eikä päästänyt minua kommentoimaan, grrh. Yritin varmaan 8h!! Mut parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikös juu :)

  VastaaPoista
 6. Hihhih, niin klassista, niin klassista! Hitsinpimpulat, teille siis tosiaan tulee vauva jouluksi kotiin:)! <3

  VastaaPoista
 7. Voi!! Hurjasti onnea! Miten ihana uutinen :) <3

  VastaaPoista
 8. Jo hetkisen sivusta seurannut yhtyy edellisiin onnittelijoihin! Mahtavaa :)

  VastaaPoista
 9. Onnea onnea onnea <3 Toivottelen täältä meidän 8 viikkoisen neidin kanssa <3

  VastaaPoista
 10. Kertakaikkiaan upeeta! ONNEKSI OLKOON! <3 <3

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!