perjantai 25. helmikuuta 2011

Vihdoinkin!!

Täti kylässä!! Kello 18 jälkeen, joten huomenna kp 01. Tässä vaiheessa AIVAN SAMA! Pääasia, että kierto päättyi vaikka plussaa ei tästä kierrosta saatukaan. Se, mikä on tosi kurjaa on se, että plussatulosta on turha tavoitella raskaustestillä vaikka menkat olisivat myöhässä päivätolkulla ja oireet raskautta puoltaisivat. Siispä miten toimia seuraavassa kierrossa, jos ajatuksena on ollut testata vasta jos menkat myöhässä...? Varmaankin siten, että kierron pituus ylittää 40 päivää. Eikä sekään välttis tarkoita mitään.

Anyway, sain tänään muitakin hyviä uutisia: pinkki tietokoneeni kannattaa sittenkin korjata. Kiintolevy oli hajonnut ja sen korjaaminen ja ohjelmistojen uudelleenasennus on kuin onkin mahdollista ja koneen saan takaisin maaliskuun puolivälin jälkeen. :) Pinkki Pingu siis pääsee nickinsä mukaisesti pian postaamaan pinkillä tietokoneella!

Fiilis siis nyt noin 10 0 0 0 kertaa parempi, kuin eilen. Mukavaa viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Tyhmä täti tosiaan, kun viitsikin vitkutella ja aiheuttaa ylimääräistä jännitystä. Toivottavasti hän parantaa tapansa ja ensi kuussa tulee ajallaan. Tai sitten ei ollenkaan ;)

  VastaaPoista
 2. Pöh. Tyhmä täti. Taitaa dementia vaivata kun ei muista tulla ajoissa.

  VastaaPoista
 3. Hyvää viikonloppua sulle <3

  Ihan selkeästi sun tätis on vain kohtelias ja odotti mun tätiäni joka tuli tänään aivan ajallaan (kuten saa tulla vasta edeskin) :D

  VastaaPoista
 4. joskus täällä blogin kommentti poksissa olet maininnut, että lähisukulaisesi on lääkäri..niin oletko nyt kysynyt asiasta häneltä?

  VastaaPoista
 5. Jii ja Junna: alan kallistua samalle kannalle... jos viivyttelee, niin ei tarttis tulla sit ollenkaan. :)

  SVM: näiden tätien on pakko olla jotain sukua toisilleen! :) :) tää on vähän äkäistä lajia tämä täti.

  Ano: Heips! kiitos vinkkauksesta, kilautinkin isotädilleni aamulla ja kyselin vähän. Keskenmenon jälkeen voi kuulemma mennä puolikin vuotta ennenkuin kroppa on palautunut ns. normaalikiertoon. Koska itse raskauduin ens. luomukierrosta pillereiden lopetuksen jälkeen, niin ei voida sanoa miten pitkä oma luomukierto (hölmö termi?) on. Kuukautiskierron normaali laskennallinen pituus on n. 25-35 vrk:tta, joten siinä mielessä oma kiertonikin on (vielä) normaalin rajoissa. Mutta näissäkin on yksittäisi eroja, koska jokaisen kroppa on yksilöllinen (how boring...). Oireet kuulemma olivat oikein sopivat myös alkuraskauteen, mutta ihmisen mieli on kummallinen ja osaa kehitellä oireita myös psykologisesti silloin, kun toiveissa on plussa (HOW BORING!!). Näin ollen jatkoa ajatellen kannattaa kuulemma testata aikaisintaan siinä vaiheessa, kun kierron pituus ylittää 40 vrk:tta.

  Kyllä naisen elämä on IHANAA, eikö vaan kanssa vauvahaaveilijat!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!