sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Vauvakuumetta: plussaspekulaatioita

Kello on yli 18, joten tästä tuli sitten kp 31 joka tapauksessa. Kiitos kannustus- ja tsemppikommenteista! :) Olette kyllä niin ihania!! <3

No niin, sitten muutama spekulaatio, miksi plussa olisi mahdollinen:

- oikeaan aikaan puputtelut (ainakin suurinpiirtein Vau:n laskelmien perusteella)
- kp 27 aamulla oli menossa mukana 1 tippa verta (olin varma, että menkat alkaa)
- kaksi yötä sitten heräsin aamuyöllä siihen, että masua vihloi (luulin menkkakivuiksi ja otin särkylääkettä)
- torstai-päivän kärsin äklötyksestä (tyhjään vatsaan omega 3-kapseli syynä?)
- pari krt repäisevä kipu masussa aivastaessa/nopeasti asentoa vaihtaessa (no samaa oli kyllä myös ed.kierrossa)
- huimaus ja huono olo mm. tänään
- palelu (etenkin perjantaina päivällä ja tänään)
- se olennaisin: täti on myöhässä.

13 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa! Peukut on täällä pystyssä :)

  VastaaPoista
 2. Eikö spekulaatiot voisi selättää testaamalla:)? Kamala kun on jännittävää!

  VastaaPoista
 3. Junna: erinomainen kymysys! Unohdin laittaa siitä tuohon postiin. :) Aviokki ilmoitti, että testataan sitten kun on varmaa, että tulos on nähtävissä eli jos tätiä ei kuulu, niin täällä testataan (vasta) keskiviikko-aamuna. Kertauksena vielä, että syyskuussa kun testasin odotetun vierailun aloituspvä:nä, tulos oli haamu. Tokana pvä:nä aamusta puhdas nega ja kolmantena pvä:nä ip:llä selkeä positiivinen, eli nyt sit odotellaan mitä tapahtuu. Jos ei plussaa, niin sitten se onkin lääkärille soitto ja varmaan se Terolut-kuuri.

  VastaaPoista
 4. Hui hui sentään, onpa tosiaankin jännät paikat. Olen hengessä mukana, toivottavasti se on plussa!

  VastaaPoista
 5. Ihan varmasti on plussa, pakko olla! <3

  Mä oon tavallaan vähän kateellinen (hyvällä tavalla) sulle, kuten myös Veronalle ja Harrietille: te kaikki saatte mitä todennäköisimmin kokea (pian) sen tunteen, kun tekee positiivisen raskaustestin, jännityksen, kun käy ultrissa katsomassa pientä ihmisenalkua, kasvavan vatsan, vauvan potkut ja hikan, ihanan kamalan synnytyksen, ne ekat päivät uuden ihmisen kanssa... Toivottavasti saan "kokea" niitä tunteita teidän blogienne kautta, toivon niin sydämestäni että teillä kaikilla tärppäisi mahdollisimman pian.

  (Ja en tiiä oliko tuo nyt jotenkin tahditonta/törkeää/asiatonta tunnustaa olevansa kateellinen, kun meidän tilanteet ovat tavallaan niin erilaiset, mutta pakko oli kirjoittaa, kun siltä tuntuu.)

  VastaaPoista
 6. Minttis, ihan oikein kirjottaa just miltä tuntuu!! Toivon myös kovasti, että päästään Pingun ja Veronan kanssa pian jakamaan kaikki mainitsemasi kokemukset kanssasi.

  Pingu, peukut pystyssä plussa-aallolle!
  Ymmärrän kuitenkin erittäin hyvin tuon odottamisen, ennen kuin testataan. Aika näyttää tuleeko täti vai plussa, eikä se tulos miksikään muutu vaikka testaisit tänään. Hetken tilanne on sama vanha; epävarmoja suunnitelmia tulevaisuutta ajatellen, pohtien onko raskaana vai keskittyisikö muuhun elämään vielä seuraavan kuukauden :) Se on sairaalla tavalla melko ihanaa tietämättömyyttä... Kuten myös se erittäin toivottu ja odotettu plussa! Joten peukut pystyssä, että laitat kunnon plussa-aallon tännekin päin! :)

  VastaaPoista
 7. Mieluummin kuin lähettäisin sen tädin, toivoisin ettei sun sitä vähään aikaan tarvis kohdata ollenkaan (eli peukutan sille, että olet raskaana!!).

  VastaaPoista
 8. Nanna: kiitos tsempityksistä!

  Verona: <3 ärsyttää odottaa, etenkin kun odottaa koko ajan, että tätihän sieltä paikalle kuitenkin pärähtää ja jännittely menee hukkaan... :) *tsemppihalit*

  Minttukrokantti: ihana kommentti!! <3 enköhän mä ainakin jaa ihan kaikki mahdolliset edelleenkin aasta ööhön täällä. Tosin jos päästäis vauvaan saakka, niin blogi varmaan muuttuisi salasanalliseksi joskus about 8 kk:n kuluttua. Kiitos tästä vinkistä!

  Harriet: aivan takuuvarmasti puhkun ja puhallan plussaa niin maan hirmuisesti! <3 <3 <3

  Paju: pingu kiittää kohteliaimmin peukuista! :) jos ei oo plussa, niin täti tänne ja sassiin.

  VastaaPoista
 9. Jännittävää kyllä! Hyvältä mahdollisuudelta tosiaan oireiden perusteella ainakin kuulostaisi... peukut pystyssä, että keskiviikkona sieltä plussa tulisi. :)

  VastaaPoista
 10. Toivon niin, että Minttu on oikeassa! :) Ette arvaakaan.

  Mutta nyt puhkutaan joukolla myrskyplussaa Pingulle, puuh puuh!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!