keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Vauvakuumetta: nega

Testi siis negatiivinen tänä aamuna.

Voisiko joku ystävällisesti komentaa sen saamarin !!!#*##*#!!! huikentelevan tädin TÄNNE NYT SIT SAMAN TIEN?!!! On sille pari ei niin kaunista-sanaa sanottavana.

6 kommenttia:

 1. Hä?? Tosi outoa!

  Mutta toisaalta, täällä blogistaniassa on ollut niin paljon tarinoita kuinka aluksi tulee nega ja sitten se kuitenkin parin testin jälkeen muuttuu plussaksi. Jos et ole raskaana niin missä ne menkat sitten oikein luuraa..

  Jaksan edelleen toivoa, että olisit kuitenkin raskaana :)

  VastaaPoista
 2. Verona, sä olet kyllä niin ihana, kun jaksat tsempata kerta toisensa jälkeen. Yksinkertaistettunahan raskaustesti havaitsee sen hormonin ja jos olen raskaana, niin voihan tietysti olla ettei se hormoni vain ole vielä havaittavalla tasolla. Ystävämme Google antaa runsaasti keskustelupalstakokemuksia tästä(kin) aiheesta, joten ei ole lainkaan poissuljettu mahdollisuus, että plussa pärähtää testin ikkunaan muutaman päivän, ehkä vasta viikon kuluttua. Taidan jättää tämän "valeraskaana" olotilan hetkeksi hattuhyllylle ja keskittyä olemaan taas maratonille treenaaja. ;) BTW Verona, koskas voidaan odotella inssin tuloksia???

  VastaaPoista
 3. Olin tulossa sanomaan samaa kuin Verona eli että vielä se plussa voi pärähtää tikkuun. Itse sain testiin negan vaikka olin raskaana, mutta se oli silkkaa omaa tyhmyyttä kun tein testin liian aikaisin. Mutta kannattaa kyllä testailla vielä parin päivän päästä uudelleen, josko vaikka sitten ;)

  VastaaPoista
 4. Höh! Toivoin niin, että teillä olisi nyt tärpännyt. Mutta tosiaan, eihän sitä koskaan tiedä, jos vain olikin liian aikainen testaus. :)

  VastaaPoista
 5. Eikä! Toivottavasti testasit liian aikaisin, ja se plussa kuitenkin tulee parin päivän päästä. :)

  VastaaPoista
 6. No niin, katsos nyt :) Mekin kaikki uskomme, että saatat siltikin olla raskaana! Vaikeahan se on tietää milloin testata sopivaan aikaan kun kierto on epäsäännöllinen, mutta onneksi niitä testejä voi tehdä monta. Jos vaikka 3 testiä viikon sisällä näyttää negaa niin sitten olisin taipuvainen uskomaan, mutta en välttämättä muuten...

  Siihen meidän inssiin liittyen, nyt on sitten ne piinapäivät edessä eli varmaan parin viikon kuluttua tiedetään tuleeko menkat vai ei :). Hui.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!