sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Vauvakuumetta: kp 31 vai 01?

Hitsin pimpulat, että ärsyttää jos tämä kierto lähtee venähtämään pitkäksi. Tänään on siis joko kp 31 tai 01, riippuen siitä viitsiikö täti tulla kylään painavine laukkuineen. Jos siis joku näkee sellaista tätiä huikentelemassa teillä tietymättömillä, niin saa komentaa tädin tänne oikeaan osoitteeseen.

Toisaalta, jaksaisinko alkaa jälleen plussaspekulaation?
Hm, en vielä. Illalla, jos ei tätiä edelleenkään kuulu. :)

7 kommenttia:

 1. Täti ei kyllä koskaan löydä oikeaan osoitteeseen silloin, kun sitä kaipaisi. Sitten kun ei kaipaa, niin eikö se totta kai tule... (Täällä kp 43 ja tero-kuuri takana. Huoh.)

  Toivotaan silti, että sun kohdalla olisikin kyse plussasta... :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti se tarkottaa plussaa. :) Täällä on kp 34/32-35, ja yks nega testattu toissapäivänä. Mahassa vaan just samanlaiset vihlonnat ku esikoisesta tähän aikaan. :/

  VastaaPoista
 3. Muistan, millaista oli odotella raskautta. Turhauttavaa. Mutta mulla oli hormonit jotenkin sekaisin. Sitten kun ne hyrräsivät taas normaalisti, pamahdin raskaaksi kerralla - ja toisenkin. Ja sitten alkoi taas raskas odottaminen... :-)

  VastaaPoista
 4. Peukkuja plussalle pidellään täälläkin!!!!! =)

  VastaaPoista
 5. Pingu, toivon niin kovasti että olisikin vain iloinen yllätys eikä täti tulisikaan...

  VastaaPoista
 6. miraana: mua kyllä harmittaa hirmusti sun puolesta, kun joudut niitä teroja syömään. =/ pidän peukkuja, ettei tarttis itse niihin lähteä, mutta jos nyt onkin kyse vain tädin viivästyksestä, niin haen ne terot kyllä käyttöön ihan saman tien! Periksi ei anneta, kyllä se täti sieltä vielä tulee!!

  Veera: huih, miten jänniä tunnelmia sielläkin siis eletään!! Plussaa toivon sinne siulle ihan hirmuisesti!!

  Katja: kiitos ;) peukut on huippumukavia!

  Amelia: Odottavan aika on p-i-t-k-ä!! :)

  masukki: nyt kyllä mulle toivotellaan niin paljon plussatuulia, että alkanee olla ihan mahdotonta ettei se olisikaan plussa.

  Junna: kiitos Junna. Oot IHaNa!! *puhkuu plussapuhkuja meneillään olevalle kierrolle!*

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!