torstai 24. helmikuuta 2011

Tänään on paha mieli

Kiukuttaa, itkettää, ärsyttää, vituttaa, ketuttaa kuin pientä ketunpoikaa, joka ei yletä niihin pihlajanmarjoihin.

On niin megapaha ja surullinen olo. Tein siis toisen testin tänään, joka puhtaasti negatiivinen myös. Missä mun itsekuri on ja missä se täti on, kun sen pitäisi olla täällä? Tekee mieli oikeasti vetää lärvit ja itkeä ja käpertyä kerälle ja olla surullinen. =(

Missä mun plussa viipyy? Miks kuvittelen olevani raskaana? Missä se pahuksen kierron eka päivä kuppaa? Ja ennenkaikkea miks mua ketuttaa, kun alunperin toivoin plussaa aikaisintaan toukokuussa, että jäisin pois töistä vasta ensi vuonna isommalle mamirahalle.

Että tänään poikkeuksellisesti tällainen päivä.

10 kommenttia:

 1. Voi että. :( Inhottavia nämä naisten elimistöt, kun kehittelee kaikenlaisia valeraskauksia ja muita ihan vain vittuillakseen. Ymmärrän niiin hyvin, miltä susta tuntuu.

  ..Vaikka ehkä vieläkin on pieni mahdollisuus, että testi ei vain vielä plussaa näytä?
  Ja jos ei siitä ole kyse, niin toivotaan uuden kierron hetipian alkavan. Jaksamisia!

  VastaaPoista
 2. Virtuaalihali siule! Mietin tuota, et vääriä negoja voi tulla, mut en kuitenkaan siihen luottaisi. Toisinaan sitä on niin varma raskaudestaan että hormonit pelaavat kierron kanssa ihan omaa peliään. Voimia tädin (tai sen todellisen plussan) odotteluun.
  Venttaisin vielä viikonlopun yli ennen seuraavaa testiä. Tai ehkä kävisin jo terkan luona, verikoe antaa varmemman tuloksen.
  (((((((Hali)))))))

  VastaaPoista
 3. :( itku että on paha mieli sun puolesta. Miten sitä onnistuu aina unohtamaan miten PERSIISTÄ on se yks viiva siinä tikussa kun sitä toista niin kovasti toivoo. Nyyh.

  VastaaPoista
 4. Voi Pingu, oon pahoillani :( Kauhean epäreilua, minäkin olin ihan varma että olet raskaana!

  *voimahali* ja jaksamista...

  VastaaPoista
 5. miraana: niinpä. Ihan älytöntä ettei omaa kroppaa voi hallita. Tai voi: aamulla menen kiukun voimalla treenaamaan ja laitan tassua tassun eteen.

  Eija: kiitos haleista! *halii takas!* Teen sillai, että testataan aviokin kans la:na aamulla ja varaan sit lääkärin ens viikolle. Ne onki sitten varmaan ne terot, jotka tulee kehiin.

  Junna: auttaisikohan asiaa, jos vaan lakkais toivomasta plussaa ja seuraamasta kiertoja ja keskittyis juoksentelemaan?

  Katja: <3 kiitos!

  Verona: mä toivottavasti puhkuin täältä huolella ne plussat sulle!

  VastaaPoista
 6. Ei persus. Mitä ihmettä ne testit nyt oikein sekoilee???? Pää pystyyn Pingu, niin kauan kuin täti ei ole tullut on toivoa. Koita jaksaa!

  VastaaPoista
 7. Harrietille halituksia!! :) mä käännän tänkin välittömästi iloisemmaksi asiaksi, en jaksa enää kiukuta. Voin ainakin toistaiseksi jatkaa kahvin juomista Hermesetaksella ja treenailla huoletta juoksua! Mehän nähdään sitten HCR:llä, eikö?

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!