keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Juoksu- ja vähän vielä sitä vauvakuumettakin

Koska testin tulos oli nega, niin lähdin aamusta oikein energiaa (negatiivista?) puhkuen salille treenailemaan tempoilua ja tekemään salitreeniä. Suunnon kanssa alamme pikkuhiljaa päästä yhteisymmärrykseen molempien rooleista ja onnistuin eilen lataamaan kelloon omat harjoitusohjelmat parin viikon ajalle. Tänään aamusella tajusin sen verran, että tuo SUUNTOHAN ON IHAN TAJUTTOMAN FIKSU noiden harjoitusohjelmien laadinnan suhteen ja harjoitukset pystyy tekemään hyvinkin yksityiskohtaisesti. Joo, rakkautta alkaa olla ilmassa pingun ja Suunnon välillä. :)

Aamun treeni siis:
 • 10 min kevyt (7,3 km/h) - 12 min tempo (8,8 km/h) - 5 min kevyt (7,3 km/h)

ja perään salitreeni 1-sarjaisena. Suuntoa tsekkaillessa unohdin vilkaista kertyneen km-määrän, mutta onneksi kyseessä on treeniviikko nro. 4 ja tämä tempoilu on samoilla kilsoilla juoksenneltu viime viikolla, eli kilsoja kasaan: 3,56. Päätä huimaavaa eikö vaan?

No niin ja sitten takasin tähän vauvakuumeiluun. Ensinnäkin TE OLETTE IHANIA KOMMENTTEJA LAITTANEET MINULLE NYT VIIMEISIMPIIN POSTAUKSIIN!! SVM, Lyydia (tervetuloa mukaan jos en ole aiemmin toivotellut!), Verona (en antanut...;)), Junna (lähellä oli, believe me...), Veera (so TRUE!!), Jii (sä olet huippu kaikkitietävä!!), miraana (joudun luopumaan kylmäsavulohesta!!), Keiju ( <3>Eija (ihana, kun olet vieläkin olemassa! äiti... <3)>Saschia (tervetuloa mukaan seuraamaan sekavia sepustuksiani!).

Samassa yhteydessä TERVETULOA myös muut uudet lukijat, ainakin Martsan bongasin tuolta oikeasta valikosta. :)

Leimatkaa mut nyt please sit vainoharhaiseksi, mutta mä ihan oikeasti kyllä olen joko mahdottoman hyvällä mielikuvituksella varustettu pingviini, tai sitten ihan oikeasti olen raskaana ja se testi on vaan eri mieltä mun kanssa. Oireita:

 • finnit nassussa (syyskuussa ne tuli vielä ystävällisesti selkään, nyt naamataulun koristeeksi ;))
 • painon ja pingotuksen tunne ihan koko masussa (hm, olisiko ruisleipä syynä??)
 • väsymys (siis ihan megalomaaninen väsymys)
 • lievästi etova olotila (ei, tänä aamuna en vetänyt kalanmaksaöljyä tyhjään vatsaan)
 • tuntemukset niin oikealla kuin vasemmallakin alamasussa
 • leijuva kokonaisvaltainen olo, siis ihan kuin olisin osittain ilmassa

3 kommenttia:

 1. Jos nyt sitten kuitenkin vielä pari päivää odottelua, niin testikin olisi sitten samaa mieltä.... Toivon niin:)

  VastaaPoista
 2. Voi apua mitä mä olen missannut muutaman päivän nettikatkoksen aikana!!

  Noilla oireilla ei luulis olevan epäselvä tuo testitulos, mutta ehkäpä ovis on ollut oletettua myöhemmin, eikä hormonia vielä sen takia ole havaittavissa testeillä?? Bongasitko oviksen kuinka tarkasti? Vai vaan arvioidun päivien mukaan? Tsemppiä, peukut ja varpaat pystyssä! Koska testaat uudestaan??

  VastaaPoista
 3. Junna: kiitos, samaa toivotaan täällä!

  Harriet: siis päivien mukaan, oviksen ajankohdasta luulen olevani vain ns. kartalla, joten sen vuoksi toivon koko sydämestäni, että hormoni ei ole vain noussut tarpeeksi. Lauantai-aamuna testaan uusiks ja sit jos ei vieläkään, niin soitto lääkärille maanantaina. =( Olen niin pettynyt jos tämä ei olekaan sitä... Nimim. Kp 35? / ed.30

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!