tiistai 18. tammikuuta 2011

Vauvakuumetta: testattu nega kp 28/27

Kp 28/27/ ed.48

Ei tullut täti tänään vieraisille, joten testi tehty ja puhdas nega. Ei lainkaan kummituksia. Ostin kaksi testiä (Apteekin oma), toisen teen kp 30 aamuna, koska silloin pitäisi olla jo jotakin näkyvissä jos siis jotain on ja jos ei, niin sitten soitto tohtoritädille ja varmaankin se Terolut-kuuri odotteleekin miltei nurkan takana.

Tänään olen pitänyt "lepopäivän" työhakemusten naputteluista.
Aamulla tosin reippailin, kävin juoksentelemassa puolisen tuntia ja testasin myös uuden solarium-laitteen. Ei sitä voi kyllä kuvailla kun sanoilla IHANA! Lämpö- ja valohoito tekee hyvää ja sanottava on myös, että tämä uusi laite on huomattavasti tehokkaampi kuin Elixian vastaava. Käyn vielä toisen kerran tällä viikolla, varmaankin joko la tai su, sitten voinee pitää taas kuukauden taukoa, koska sen verran hyvin päivetys tarttuu. Olen miettinyt, että käytänköhän solariumia liikaa, mutta tullut siihen lopputulokseen, että tuskin. Käyn kuitenkin melko satunnaisesti ja olen aina alle maksimiajan.

Odotellaanpas tässä sitten kehitystä suuntaan tai toiseen. Jotakin on PAKKO tapahtua...

4 kommenttia:

 1. Minäkin täällä työhakemuksia näpyttelen sen minkä kerkiän :D

  Toivottavasti ette joudu odottamaan pitkään <3

  VastaaPoista
 2. Hih hih SVM! Katsotaan mikä nappaa nopeiten: meillä plussa vai meistä jommankumman työhakemus. :) odottavan aika on pitkä, miksi ne ei tajua heti meidän hakemuksia lukiessa, että rekrypäätöksen voi tehdä?! ;)

  VastaaPoista
 3. Liityn tähän työhakemuskerhoon =D

  VastaaPoista
 4. Jeeee, tervetuloa mukaan Enne! Toivottavasti tärppää jollakulla jokin mahd. PIAN!!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!