keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Vauvakuumetta: Kysmys-merkkejä

Olen kärsimätön.
Tallustin apteekin kautta kotiin ja ostin Predictorin varhaisen raskaustestin, jonka siis pitäisi näyttää raskaus jopa 4 pvä:ä ennen kk:n alkamista. No, negatiivinen se oli tämäkin.

Jotakin on nyt ihan selkeästi kuitenkin tapahtumassa, joko tätivierailu tai jotain muuta kummallista, koska oireilua on ilmassa. Lisätään aikaisempaan listaan mukaan nyt sitten myös ilmavaivat... Romanttista. ;) Apteekin täti kehoitti tosin tekemään testin aamusta, eli kolmas testi ylihuomenna aamulla. Sitten saa kyllä testaus vähäksi aikaa riittää. Ja vastaisuudessakin edelleen sitten testit vain jos menkat ovat myöhässä.

Varasin tänään myös sen uuden lääkäriajan ensi viikon torstaille. Silloin sitten viimeistään on varmaankin tiedossa hormonipillereiden syöntikohtalo jos ei kierto ole alkanut siihen mennessä "alusta".

Juttelin myös aviokin kanssa tänään siitä, että itselle olisi rahallisesti huomattavasti kannattavampaa jäädä mammalomalle vasta ensi vuonna. Näin ollen aletaan metsästää tärppiä oikein tosissaan vasta keväämmällä. Olisin tästä sikäli myös mielissäni, että saisin kroppani kuntoon raskautta varten sillä ajatuksella jos kierrot tasoittuisivat. Jotenkin tuntuu vain siltä, että raskauskin sujuisi ongelmattomammin, jos tietäisi että kaikki toimii "normaalisti". Nyt kuitenkin ollut omasta mielestäni kierrossa aika pahojakin heittelehtimisiä syyskuusta lähtien.

Yritän kai tässä sanoa, että ei kai sillä plussalla ole niin kiire.

ps. Tervetuloa mukaan blogini lukijaksi Katja!

2 kommenttia:

  1. Eikös aamupissassa pitäisi olla raskaushormoonia eniten? Eli eipäs nyt hätäillä johtopäätöksissä!

    Mä en varmaan kestä oottaa perjantaita kauempaa, eli teen varmaan testin myös perjantaiaamuna;)

    Voi ei, tää on niin jännää!

    VastaaPoista
  2. Voi, kiitos!! Olipas ihana tervetulotoivotus! :D

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!