torstai 20. tammikuuta 2011

Vauvakuumetta: Kp 01

Ihan mieletöntä, kierron pituus 29 pvä:ä! Olen niin iloinen, että kroppa toimii omillaan ilman pillereitä. :) Mahtavaa!

Nyt jää yksi testi varalle sitten odottamaan sitä päivää, jolloin toivottavasti tulos onkin sitten positiivinen.

Mietin tuota eilisillan postausta ja haluaisinkin korostaa, että eihän sitä vauvan tuloa voi liikaa suunnitella, tulee kun on tullakseen ja meille on tervetullut nyt vaikka heti ensi kuussa! Ajattelen asioita aina vain monesti 'järki kädessä' ja etukäteen suunnitellen, minkä vuoksi haluan tietysti tietää, että esimerkiksi talous on turvattu siten, että voin olla töistä pois vuoden tai kaksi.

Lisäksi haluaisin kyllä nyt nähdä sen, että kroppa toimii, vaikkakaan omassa kierrossani ei ole ollut niin hurjia heittoja, kuin mitä olen lukenut esim. Vauva.Info:n keskustelupalstalla. Mutta heitot ovat kuitenkin omalla kohdalla hurjia ja ikäviä.

Näen tässä nyt tilaisuuden keskittyä ainakin kuukauden tai kaksi, juoksutreeneihin, ammatillisen osaamisen syventämiseen sekä hetken hengen vetoon, jolloin uskon, että kroppakin toimii paremmin levänneenä ja stressivapaana.

Iloista ja talvista torstai-päivää kaikille!


ps. Kuten olettekin jo ehkä huomanneet, voimakkaat mielialan ja halujen vaihtelut kuuluvat pingun päiväohjelmaan. ;)

4 kommenttia:

 1. Voi että miten hieno juttu, että oma keho toimii hyvin! Siitä on hyvä jatkaa! :)

  VastaaPoista
 2. Pakko sanoa, että on tässä itsekin tullut mietittyä sitä parasta mahdollista ajankohtaa jäädä mammalomalle, ainakin tuon äitiyspäivärahan mukaan. Valitettavasti on nyt tullut huomattua ainakin omalla kohdalla, että mikään ei mene niin kuin suunnittelee, mutta kai sitä silti haaveilla saa. :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että kroppa toimii! Se on jo paljon. Ja muutenkin tuntuu siltä, että sullahan on vain hyviä vaihtoehtoja luvassa :) Ei siis voi mennä kauheasti metsään vaikka ei ihan lähikuukausina tärppäisikään..

  VastaaPoista
 4. Sulla on kyllä ihailtava asenne, vau:)!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!