torstai 23. joulukuuta 2010

Vauvakuumetta: Visiitti tohtoritädillä

Eilen sitten kävin tohtoritädin luona ja ihana lääkäri otti kuin ottikin asian vakavasti ja perusteellisesti ja nyt sitten tutkitaan, tökitään ja pistellään. :)

Eli tänä aamuna otettiin verikokeet, 5 pullollista. Maanantaina on luvassa virtsanäytteen anto tuplana, eli eka näyte kotona ja 2 seuraavaa lääkärissä ja sitten parin vko:n päästä otetaan vielä papa. On tosi hyvä, että tutkitaan eli toisin sanoen suljetaan kaikki ikävät mahdolliset haittatekijät pois, mitkä voisivat aiheuttaa haittaa vauvahaaveelle. Mutta hirmusti tökitään... Eikä kai kukaan voi sanoa erityisesti tykkäävänsä papa-koetilanteesta? Nyt siis testataan ainakin kilpirauhasen toimintaa, raskaus, klamydia (sukupuolitesti?!!) ja mitäköhän kaikkea muuta. Hirmuinen lista testattavia kyllä oli, mutta nuo jäivät päällimmäisinä mieleen. Hoitajakin totesi, että 'sulla on näitä testejä sitten aika paljon'. :) Hih, olen koekaniini!

Töiden suhteen tilanne on nyt sitten, sanoisimmeko mielenkiintoinen. :) Eli fuusio ei toteutunut, minkä johdosta tapahtunee paljon muutoksia ihan jo omassakin työympäristössä, mutta oma 'työtutka' on myös ollut aktiivisenomaisesti päällä.

Vauvantekohaavetta en ole laittanut siis missään tapauksessa hyllylle, mutta ehkä odottavaan tilaan, etenkin nyt koska haluan, että kaikista kokeista saan tulokset ja tiedän, että kroppa on tähän valmis. Sikäli tämä kierto (jos tätä nyt voi siksi edes sanoa) menee varmaan vielä 'hukkaan'. Olen intoillut tästä tätivierailusta, mutta sanotaan nyt suoraan, että on kyllä pihein täti ikinä! En ole loppuviimeksi edes ihan varma siitä, voiko tätä laskea vierailuksi. Puhelinsoitto tai sähköposti kävisi vertailukohdasta ennemmin. :)

4 kommenttia:

 1. Toivotaan, ettei kokeista ilmene mitään esteitä vauvahaaveille. :) Pakko muuten kysyä, että mistä tuo tätivierailu-nimitys kuukautisille tulee? :D

  Oikein ihanaa ja rauhallista joulua Pinkille Pingulle! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea valmiille ja kaikkea hyvää uuteen vuoteen ja uusiin suunnitelmiin!

  VastaaPoista
 3. Rentouttavaa joulua rakas Pingu ja Pingun aviokki!
  Toivotteleepi, Harriet, Tietoiskumies ja koirulaiset

  VastaaPoista
 4. Manna: siis tätivierailun olen itse ottanut käyttöön, kun Charlotte nimitti yhdessä Sinkkuelämää-jaksossa kuukautisia Aunt Flo visit:iksi. :) Toivottavasti sinullakin oli oikein ihana joulu!!

  Eija: Kiitoksia!! Toivottavasti tästä vlmistumisesta on nyt todellinen hyöty tulevassa työhaastattelussa. ;)

  Harriet: IHANA KUULLA SINUSTA!! Toivottavasti joulusi meni mukavasti ja palailisit pian blogisi kera menoon mukaan.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!