tiistai 28. joulukuuta 2010

Odottavan aika on niin pitkä

Huomenissa on sitten luvassa tohtoritädin soitto noista otetuista kokeista. Vitsit, miten sitä aina odottaakin niitä negatiivisia juttuja, eli että kokeista on paljastunut jotain tosi ikävää ja kurjaa ja sitten kohta on koko elämä ihan sekaisin. =( Toivon ihan koko sydämeni pohjasta, että kaikki olisi kunnossa. Tohtori lupasi soittaa alkuiltapäivästä, joten sitten tiedetään missä mennään.

Muutoinkin huomisesta on tulossa jännittävä päivä! Menen huomenissa iltapäivällä haastatteluun, jossa sitten selvitellään vähän tulevaisuuden työkuvioita. ;) Kyseessä on siis potentiaalinen uusi työpaikka uudessa yhtiössä. En ole välttämättä tällä hetkellä ihan hillittömän kauhistuttavan motivoitunut vaihtamaan työpaikkaa, mutta tietysti jokainen eteen tarjoutuva työtilaisuus täytyy katsoa tarkkaan läpi.

Muutoin odotan tosi paljon, että vuosi vaihtuu ja lakot alkavat. :) Ihanaa, kun saa oikeasti haasteenomaisesti lopettaa mässäämisen!! Nyt on kyllä mennyt niin överimäärä suklaata, että ihan oikeasti ällöttää. Geisha-suklaa on ihanaa, mutta rajansa kaikella! Onneksi Geishat on nyt tästä talosta syöty.
Odotan muutenkin, että ensi viikosta lähtien alkaa treenioikeus työpaikan kuntosalilla, eli pääsen aloittamaan päivittäiset treenit juoksumatolla merinäköalalla! Mahtavaa, sieltä se juoksukunto varmasti taas pikapuoliin palautuu. :)

1 kommentti:

  1. No, miten kävi?? Itse olin myös kuin tulisilla hiilillä tuloksia odotellessa joten tuntuu hyvin tutulta :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!