sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Joulu on lähes ohi


Joulu alkaa olla ohi.
Ihanan rauhallinen tapaninpäivän iltapäivä menossa, katsellaan aviokin kanssa Kill Bill-leffoja ja ihan vaan chillaillaan.

Aattoa vietettiin anoppilassa ja eilen oli äiti ja veljet kyläilemässä. Syöty on paljon, voiko suklaata syödä liikaa? ;) Joulupukki toi hirmuisesti lahjoja, parhaimpina mainittakoon Don Rosan uusin Pako kielletystä laaksosta-teos, Simpsoneiden 13 tuotantokausi ja Muuttuva labyrintti-lautapeli. Hih, joo, olen täyttänyt 6 vuotta... Lisäksi sain lahjakortin Sokos Emotioniin, alennusmyynteihin shoppailukäteistä, jalkakylpysetin, 2 kirjaa, esiliinan ja sellaista ikileivinpaperia, leffalippuja, suklaata... Ihan hirmuisesti liikaa kaikkea. :)

Mitenkäs muilla on sujunut joulunvietto?

Joulu tuntuu todella lyhyeltä tänä vuonna. Ensi vuonna tähtäimessä on, että ollaan aviokin kanssa viettämässä joulua Thaimaassa. Tosin jos vauva on menossa mukana silloin, niin sitten tietysti suunnitelma saattanee muuttua. Vuonna 2012 joulu onkin sitten jo 5-päiväinen, kun nyt ja ensi vuonna joulu on itsessään "vain" 3 päivää. Huomenna on siis jo paluu töihin, saan viikon tai oikeammin vajaan viikon sijaistaa asiakapalvelussa, on aivan varmasti huiman vilkas viikko luvassa! Huomenna aamulla pitäisi kipaista vielä viemään näytteet labraan ennen töitä. Olen kyllä todella iloinen siitä, että nyt kerralla tutkitaan sitten kaikki mahdolliset tekijät, mitkä voivat olla pielessä ja haitata raskaaksituloa. :)

Painoa en tällä viikolla ole edes uskaltanut ajatella. Ehtiihän sitä ensi viikollakin!

1 kommentti:

  1. Ihanalta kuulostaa teidan joulu siella :)

    Taalla Thaimaassa on kanssa juhlittu, kaytiin ruotsalaisessa ravintolassa aattona herkuttelemassa ja joulupaivan aamuna loytyi meidan huoneen ovesta joulusukka jossa oli pikkulahjoja - ihana pieni yllatys ja varmaan hirmu tyon tehneet kun kaikkien oviin on pitanyt sellaiset jakaa ennen kun vieraat heraa.

    Nyt on shoppailtu, ihan ahky tullut kun niin paljon kaikkea tavaraa - mutta kun halvalla saa! :D

    Hyvaa uuttavuotta sitte nyt seuraavaksi!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!